3D creatives is onderdeel van 

Over ons

Wie is 3D creatives?

Hallo, wij zijn Bas en Joëlle, de eigenaren van 3D Creatives. We wonen samen in het prachtige dorpje Overloon in Noord-Brabant. In ons appartement delen we ons leven met onze huisdieren: Kyra, onze hond, en Pika en Fika, onze papegaaitjes. We runnen ons bedrijfje, JH Creatives NL, met als onderdeel daarvan 3D Creatives, vanuit huis. 

Hieronder kun je meer lezen over ons en over 3D Creatives.

Opstart van JH Creatives NL

Het avontuur van JH creatives en 3D Creatives begon toen Joëlle besloot haar passie voor kunst om te zetten in een professioneel bedrijf. Het registreren bij de KvK was een belangrijke stap om haar onderneming te formaliseren en haar diensten aan te kunnen bieden aan een breder publiek. In 2021 is daarom de stap gezet om JH Creatives NL officieel als bedrijf te registreren bij de Kamer van Koophandel. In eerste instantie was het bedrijf dus gericht op kunst in de vorm van schilderijen en tekeningen van dieren. Met haar talent en oog voor detail wist ze al snel bekendheid te verwerven met haar prachtige schilderijen en tekeningen van dieren.

3D creatives

Het was Bas die een nieuwe dimensie toevoegde aan JH Creatives. Zijn interesse in 3D-printen bracht een geheel nieuwe wereld van mogelijkheden met zich mee. Het begon met het printen van kleine objecten, maar al snel ontwikkelde hij zich tot een expert op het gebied van 3D-printen. Samen met Joëlle besloten ze om 3D Creatives als een apart onderdeel van het bedrijf te vormen. De 3D-printservice is daarbij ook steeds verder uitgebreid, waarbij nu ook 3D-scannen tot de mogelijkheden behoort.

De creativiteit van Joëlle en Bas is nog lang niet uitgeput en daarom zijn ze verre van klaar met het uitbreiden van hun producten en diensten. Zowel JH Creatives als 3D Creatives bevinden zich nog in volle bloei.

© 2023 JH creatives