3D creatives is onderdeel van 

Jouw 3D scan

Laat een uniek beeldje van jezelf maken

Wil je een blijvende herinnering laten maken van jouw lichaam? Laat dan een 3D-scan maken van je zwangere buik, je buste, handen of borsten en creëer een uniek beeldje van jezelf. Met deze prachtige en gedetailleerde scan kun je magische momenten voor altijd vastleggen.

Onze professionele 3D-scantechnologie zorgt ervoor dat elk detail van jouw lichaam, gezicht of handen nauwkeurig wordt vastgelegd. Van de rondingen van je buik tot de vorm van je handen en borsten, elke nuance wordt met precisie gereproduceerd. Het resultaat is een verbluffend beeldje dat een leven lang meegaat en je altijd zal herinneren aan een speciale tijd.

Bekijk onze werkwijze en tarieven voor meer informatie over 3D scannen en maak een afspraak voor jouw 3D scan. 

 

Voor welke toepassing wil jij een 3D scan boeken?

Zwangerschap of new-born

Een prachtige herinnering aan een bijzondere tijd – de 3D-scan van je zwangere buik of samen met je pasgeborene. Met ons unieke product kun je een gedetailleerd beeldje van jezelf laten maken, zodat je voor altijd kunt genieten van deze kostbare periode.

Waarom zou je genoegen nemen met alleen foto’s tijdens jouw zwangerschap of van jouw kindje? Met onze 3D-scan creëer je iets echt bijzonders – een tastbaar beeldje dat de emoties en vreugde van het moederschap vastlegt. Met jouw eigen unieke 3D-beeldje bewaar  je deze mooie herinnering voor altijd.

Borsten en torso's

Jouw lichaam is prachtig! En daarom kan een beeldje van jouw lichaam dienen als een persoonlijk kunstwerk.

Daarnaast kan een beeldje van jouw lichaam ook helpen bij de verwerking na een ingreep.

Wil je bijvoorbeeld een blijvende herinnering aan je borsten voordat je een borstverwijderende operatie ondergaat? Dat kan met onze 3D-scan service.

Of het nu gaat om het behouden van een aandenken of het vinden van troost in deze moeilijke periode, ons 3D-beeldjes bieden een unieke manier om verbonden te blijven met jouw lichaam.

Handen

Wil je de band tussen jouw en een dierbare op een bijzondere manier vastleggen? Of wil je een blijvende herinnering creëren aan een bijzondere band voor de tijd nadat je geliefde er niet meer zal zijn? Met onze unieke 3D-scan service kun je een gedetailleerd beeldje laten maken dat de essentie van jullie relatie vastlegt.

Onze 3D-scanservice voor handbeelden biedt niet alleen troost in moeilijke tijden, maar ook een unieke mogelijkheid om jullie band te vieren. Het beeldje zal een prachtige aanvulling zijn op je interieur en zal altijd een gespreksonderwerp zijn.

© 2023 JH creatives