3D creatives is onderdeel van 

Tarieven

Tarieven voor 3D scan en beeldjes

Met een 3D scan kun je een blijvende herinnering laten maken van jouw zwangere buik, buste, bosten of handen. De scan zetten wij om in een 3D bestand waarvan een uniek beeldje gemaakt wordt.

Prijzen voor onze 3D scans bestaan uit twee onderdelen: de kosten voor de scan zelf en de prijs van het bijbehorende beeldje. Dit kan al vanaf €214,- €134,- totaal (incl. btw).

De prijs voor de scan is een vast tarief per scan. De prijs voor de beeldjes is afhankelijk van het formaat en materiaal van het beeldje. 

Bekijk de tarieven van de scan en de verschillende opties qua beeldjes.

Heb je advies nodig? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en mogelijkheden. We helpen je graag verder!

De 3D scan

De kosten voor een scan zijn €199,- €119,-Vóór of tijdens de afspraak van de scan zullen we samen bespreken welk soort beeldje het best bij jouw wensen past. Op die manier kunnen we gericht beginnen aan de scan voor het mooiste resultaat. 

Ook is het mogelijk om tijdens de afspraak meerdere scans te laten maken voor als je meerdere soorten beeldjes wilt. Bijvoorbeeld in verschillende houdingen of soorten scans. De meerprijs voor een extra scan tijdens is €119,- per extra scan.

Er is altijd de mogelijkheid om op een later moment beeldjes van jouw scan bij te bestellen, mits je toestemming hebt gegeven dat de gescande data na de opdracht bewaard mag blijven voor deze toepassing. Dit betekent dat je op een later moment nog extra beeldjes kunt bestellen, zonder dat er opnieuw een scan hoeft plaats te vinden.

De tarieven voor een scan zijn exclusief eventuele bijkomende reiskosten. Bekijk hier wat de reiskosten zijn.

 

Scan

Één scan per afspraak

Per extra scan in dezelfde afspraak

Prijs voor de scan-afspraak

€199,- €119,-

€119,-

tijdelijke introductie korting

nu per scan:

ook bij één scan per afspraak

€119,-

Tip:

Zijn er meer mensen in jouw omgeving die graag een 3D scan willen plannen? Maak een gezamenlijke afspraak om kosten te besparen, en maak er een leuke dag van samen!

Reiskosten

Binnen 10 km afstand (enkele reis) vanaf Overloon

Tussen 10 km en 50 km afstand (enkele reis) vanaf Overloon

Meer dan 50 km afstand (enkele reis) vanaf Overloon

Reiskosten per afspraak

Geen reiskosten

Eerste 10km gratis. Daarboven een km-vergoeding van €0,21 per km. 

Eerste 10 km gratis. Daarboven een km-vergoeding van €0,21 per km. 

+ Boven de 50 km een reistijd-vergoeding van €0,30 per km. 

Reiskosten berekening

€0,-

(afstand enkele reis – 10km) * 2 * €0,21

(afstand enkele reis – 10km) * 2 * €0,21 + (afstand enkele reis – 50km) * 2 * €0,30

Beeldjes

Voor het beeldje kun je kiezen uit verschillende materialen om het beeldje te laten afdrukken. Of je nu wilt gaan voor een klassieke bronzen afwerking of een natuurlijke stenen look, we hebben talloze opties om aan jouw smaak te voldoen. Het resultaat is een onberispelijk stukje kunstwerk dat perfect past bij jouw stijl.

Kom je er nog niet uit welk type beeldje het best bij jouw wensen past? Dat is helemaal niet erg. Tijdens de afspraak van de scan nemen we ruim de tijd om de opties voor de beeldjes te bespreken. We zullen tijdens deze afspraak ook genoeg voorbeelden meenemen zodat je kunt zien en voelen wat het beste bij jou past. 

Opties

Klassiek

De klassieke beeldjes worden geprint met PLA en niet verder bewerkt met een kleur-coating. Er zijn verschillende mogelijkheden qua kleuren filament. 

Formaat beeldje (hoogte)

10 cm

15 cm

20 cm

Prijs per beeldje

(niet verzwaard)

€10,-

€17,50

€30,-

Verzwaard beeldje*

€15,-

€27,50

€45,-

Metaallook

Beeldjes met metaallook worden bewerkt met een goud-, zilver- of koper wax waardoor deze de luxe uitstraling hebben van een gouden, zilveren of bronzen beeld

Formaat beeldje (hoogte)

10 cm

15 cm

20 cm

Prijs per beeldje

(niet verzwaard)

€20,-

€30,-

€50,-

Verzwaard beeldje*

€25,-

€40,-

€65,-

Metaallook op sokkel

Beeldjes in metaallook op sokkel maken het plaatje van jouw 3D scan helemaal compleet. De zijn zeer stijlvol en de hoogwaardige afwerking geeft een verfijnde uitstraling. 

De beeldjes op sokkel worden standaard verzwaard.

Formaat beeldje (hoogte)

10 cm

15 cm

20 cm

Totale hoogte (incl sokkel)


+/- 15cm

+/- 23 cm

+/- 30 cm

Prijs per beeldje

(verzwaard & met sokkel)

€50,-

€70,-

€110,-

De bovenstaande tarieven zijn op basis van een standaard zwarte sokkel. Ander soorten sokkels zijn ook mogelijk. Hier kunnen de tarieven van variëren.

* verzwaarde beeldjes worden opgevuld met gips. Op deze manier krijgen de beeldje het gewicht en feeling van een stenen beeldje. Door de verzwaring van een beeldje valt deze ook minder snel om en is minder kwetsbaar.  

Voorbeeld: Een onverzwaard beeldje weegt van 20cm hoogte weegt rond de 150gram, wanneer deze wordt verzwaard zal deze rond de 1000 gram wegen. 

Binnenkort meer opties

We zijn hard bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken om meer opties te kunnen bieden qua beeldjes. Houd onze site in de gaten voor de mogelijkheden. 

© 2023 JH creatives