3D creatives is onderdeel van 

3D scan- en print service

Voor ieder probleem een oplossing in 3D

3D Creatives biedt een veelzijdige 3D scan- en printservice waarmee fysieke objecten gedigitaliseerd en gereproduceerd kunnen worden. Met behulp van geavanceerde scanapparatuur worden voorwerpen tot in detail vastgelegd en omgezet naar digitale 3D modellen. Deze modellen zijn vervolgens te bewerken en optimaliseren met speciale software. Daarnaast is het mogelijk om zonder scannen 3D objecten te ontwerpen en modelleren.

De 3D printservice van 3D Creatives zet de digitale ontwerpen om in tastbare objecten, zoals prototypes, reserveonderdelen, kunst of gepersonaliseerde items. Of je nu op zoek bent naar een uniek item voor persoonlijk gebruik of een oplossing op maat voor je bedrijf, 3D Creatives kan helpen.

De service is geschikt voor projecten van elke omvang en elk budget, zowel voor particulieren als bedrijven met complexe vragen. 3D Creatives biedt de mogelijkheid om ideeën vorm te geven en te realiseren met behulp van geavanceerde 3D scan- en printtechnieken.

Een voorbeeld:
Van probleem naar oplossing

3D Creatives heeft in opdracht van een farmaceutisch bedrijf een inzetstuk ontworpen voor een transportdoos. Het bedrijf produceert een immuuntherapie voor patiënten met een specifiek type hersentumor. De doos met medicijnproducten en het inzetstuk moeten vervoerd worden naar een locatie waar de volledige doos wordt blootgesteld aan gammastraling. Tijdens het transport bevat de doos droogijs om de producten op een temperatuur van -80°C te houden.

Het door 3D Creatives vervaardigde inzetstuk voldoet aan alle gestelde eisen en wensen van de klant:

  • Bestand tegen een temperatuur van -80°C
  • Bestand tegen gamma-straling
  • Houdt de producten precies in het midden van de doos
  • Geschikt voor meervoudig gebruik
  • Ruimte voor droogijs om de temperatuur te behouden

Klant review

Operational Manager ERC-NL

Twee keer is er voor ons bedrijf speciaal een product ontworpen, om daarna geprint te worden met een 3D-printer. We zijn zeer tevreden met zowel het ontwerp als de geprinte producten. 

De prijs-kwaliteit verhouding was prima. Zeker omdat er beide keren een specifiek ontwerp is gemaakt wat aan vele eisen moest voldoen. Ik zou 3D Creatives dan ook zeker aanraden voor de 3D print service. 

Vraag een prijsopgave aan voor jouw 3D project

Samen gaan we het product ontwikkelen dat aan al jouw eisen en wensen voldoet. 

De prijs voor de 3D scan- en printservice is afhankelijk van de grootte, complexiteit van het ontwerp en de bewerkingstijd. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, prijzen starten al vanaf enkele euro’s.

Aarzel daarom niet en dien vrijblijvend een aanvraag in zodat we een offerte kunnen opstellen voor jouw vraagstuk.  

    Beschijf jouw project:

    © 2023 JH creatives