3D creatives is onderdeel van 

Contact

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via onderstaand contactformulier. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Je kunt ons ook altijd bellen, een berichtje sturen of mailen. 

Capture the essence, embrace the art

- JH creatives

VOLG ONS

CONTACT GEGEVENS

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  GOOGLE RECENSIES

  3D Creatives
  3D Creatives
  3 Google recensies
  Merel van Veen
  Merel van Veen
  8. Juni, 2024
  Het beeldje van mijn zwangere buik is een super mooie herinnering aan mijn zwangerschap. Het scannen was in een erg ontspannen sfeer en voelde voor mij erg prettig. Zeker een aanrader!
  Elzemiek Paijens
  Elzemiek Paijens
  30. Mei, 2024
  Vanaf het eerste contact met Joelle verliep de communicatie erg soepel. Op haar advies hebben we een datum geprikt in de 35e week van mijn zwangerschap. Van te voren had ik al veel informatie online gekregen, maar toen Joelle en Bas langskwamen werd alles nog eens rustig uitgelegd. Samen zochten we een goed verlichte plek in het huis en toen zij alle apparatuur gingen klaarzetten kon ik mij rustig omkleden. We hebben verschillende poses gescand en tijdens het scannen vertelden Joelle en Bas wat ze aan het doen waren. Ik voelde mij goed op mijn gemak. Naast alle scanapparatuur hadden ze ook verschillende voorbeelden en formaten van beeldjes, kleuren en materialen meegenomen. Dit was heel fijn om een keuze te maken voor mijn beeldje. Het beeldje is super mooi geworden en ik ben er erg blij mee! Ook was het erg snel klaar! Na de geboorte hebben we ook nog een beeldje mét baby gemaakt. Dit hebben we gedaan toen mijn dochter 3 weken oud was. Dit was natuurlijk een stuk lastiger omdat je niet mag bewegen voor de scan. Joelle en Bas waren zeer geduldig en begonnen gewoon opnieuw als mijn baby bewogen had. Na een paar pogingen was het gelukt! Ook dit beeldje is prachtig geworden! Een zeer waardevolle herinnering aan een hele bijzondere periode!
  Liza S.
  Liza S.
  29. Mei, 2024
  Joëlle heeft een prachtig zwangerschapsbeeldje gemaakt op basis van een 3D scan. Voor het scannen kwam ze aan huis en ik voelde mij zeer comfortabel bij haar. Ze heeft eerst alle keuzes voor een mooi beeldje uitgelegd en vervolgens heeft ze de scan gemaakt. Het scannen duurde niet lang (enkele minuten). Voorafgaand had ik op de website al de informatie gelezen en had ik nog een aantal vragen gesteld via de mail. Ze beantwoordt de mail snel. Vandaag mijn beeldje opgehaald en ik ben er heel erg blij mee. Bedankt voor vastleggen van deze bijzondere periode!

  © 2023 JH creatives